HET BOEK VAN HENRIETTE AAN DE WIEL

En hij zei dag, meisje...

Henriëtte aan de Wiel, is ook de schrijfster van het boek En hij zei; “dag, meisje”.

Het is het waargebeurde verhaal over afscheid nemen van je geliefde die heen ging en hoe zij haar leven weer opgepakt heeft. Hoe is ze verder gegaan op haar levenspad wat nog in alle uitgestrektheid voor haar lag? Waar begin je en hoe overleef je die vreselijke diepe pijn die rouw heet.

In haar boek lees je hoe ze dit heeft gedaan, in de diverse hoofdstukken staan ook haar blogs die ze in die periode heeft geschreven. Eerlijk en ontroerend, soms met een lach en soms met een traan. Dit alles met de bedoeling om andere mensen die in diezelfde situatie zitten of ook met een enorm verlies te kampen hebben (bijvoorbeeld na een scheiding) te helpen hun leven weer vorm te geven en er nog iets van te maken. 

Want je hebt een keus, blijf je slachtoffer of ga je nog iets van je leven maken?

Natuurlijk is ieder verlies uniek net zoals ieder mens is en er is geen goed of slecht hoe je dit pad van rouw gaat bewandelen. Het boek kan helpen je een leidraad te geven of een steuntje in je rug, maar het is zeker ook geschikt voor de buitenstaanders die geen idee hebben hoe iemand zich in zo’n situatie voelt.

Het boek is te bestellen via onderstaande knop.

Don`t copy text!
Scroll naar top