Dag meisje… is naar de drukker!

 

dag meisjeHet is zover, vanmiddag heb ik dan eindelijk mijn boek dag meisje – of liever gezegd – mijn manuscript en omslag, weggebracht naar de drukker. Jeetje dat is wel een dingetje hoor want ik moest het nu écht letterlijk uit handen geven en gaan loslaten. Het manuscript waar ik vele uren met bloed, zweet en tranen aan heb gewerkt, waar ik aan bleef schaven en verbeteren is nu af… Hoewel af… volgens mij is het voor de schrijfster zelf nooit écht af?

En hij zei dag, meisje…

Het boek Dag meisje, gaat straks echt het licht zien, tastbaar zijn en zal in een aantal winkels verkrijgbaar zijn en natuurlijk ook via deze website.

Het is nogal wat hoor om je eigen, zeer persoonlijke en vooral meest heftige gebeurtenis ooit in een boekvorm te gieten. Mijn verhaal ligt straks open en bloot op tafel, dat realiseer ik me heel goed. Waarom doe ik dat? Ben ik zo masochistisch? Nee of misschien toch wel? Ik doe het in ieder geval omdat ik een enorme behoefte en missie heb om andere mensen in hun rouwproces te kunnen helpen met dit boek, met mijn verhaal, mijn zoektocht. Maar ook om hen te laten zien dat je na zo’n verschrikkelijk verlies toch weer opnieuw gelukkig kan worden. Dat een ieder, dus ook jij, als enige in de wereld verantwoordelijk bent voor je eigen geluk.

dag meisje

Afsluiting

Vandaag is het ook een stukje afsluiting, de afsluiting van een periode van bijna 5 jaar. Van rouw, van heftige emoties, van een nieuw leven opbouwen, van nieuw geluk en het verwerken van alle gebeurtenissen. Ik vind het wel mooi en symbolisch, ik ben dit jaar 50 jaar geworden en het voelt een beetje aan als een nieuw begin, nieuwe ronde en nieuwe kansen. Ik ben enorm dankbaar dat deze nieuwe kansen mij gegund zijn en dat ik er ten volle van mag gaan genieten.

Vanavond ga ik er dan ook maar eens een lekker wijntje opdrinken samen met mijn lieve man, ongetwijfeld zal er ook een traantje gelaten worden, maar ik vind dat ik nu al trots mag zijn op mezelf! Ik heb toch maar mooi mijn droom waargemaakt. En als ik dat kan, kan jij het ook!

Liefs Henriëtte

 

 

 

 

De moeite waard om dit artikel te delen? Doen!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Email naar een vriend

Recente overige artikelen...

henriette

henriette

Henriëtte aan de Wiel, schrijfster van het boek En hij zei; “dag, meisje”, het waargebeurde verhaal over afscheid nemen van je geliefde die heen ging en hoe zij haar leven weer opgepakt heeft.

Reageer!

Don`t copy text!
Scroll naar top