Dag meisje is gelanceerd… hoe gaat het nu verder?

Donderdag 12 juni 2014

Dat was nog eens een mooie dag, een dag om nooit meer te vergeten! Het was niet alleen de eerste Dag van de Rouw in Nederland, een initiatief van mij wat in een aantal weken heel mooi opgepakt werd in Nederland, maar ook de dag dat mijn boek, ja écht MIJN boek gelanceerd zou worden. Hoe cool is dat? Mijn droom is uitgekomen!

Eigen beheer

Het boek Dag meisje is in eigen beheer uitgebracht omdat ik geen zin had in een tocht langs uitgevers die iedere dag ontzettend veel boeken aangeboden krijgen. Nee, ik ben het in eigen beheer gaan uitgeven waardoor ik nu (apetrots) ook nog eens als uitgever in het colofon vermeld sta. Dat is best leuk hoor. Maar het betekent ook zelf een drukkerij gaan zoeken, offertes opvragen, een financieel plaatje maken want een boek kost best veel geld en natuurlijk een boekpresentatie feestje bouwen. Nou dat is gelukt! Zoals eerder gemeld in mijn blogs mocht ik het eerste exemplaar aan Ernst Daniël Smid uitreiken wat natuurlijk heel bijzonder is.

Henriette aan de Wiel
Het eerste exemplaar is overhandigd!

The day after

Na de boekpresentatie volgt onvermijdelijk ‘the day after’ en dat is maar goed ook want zo kreeg ik een beetje de kans om weer op aarde te landen en alles tot me door te laten dringen. Ik moet eerlijk bekennen, nu een week na dato, het is nog steeds niet helemaal binnen! Ik lig gewoon in de winkel tussen de andere boeken in! Wowwwww! En ik krijg inmiddels veel reacties van mensen die aangeven blij te zijn met het boek, dat het boek ze helpt om een stap verder te zetten in hun rouwproces, het geeft ze herkenning en laat ze lachen maar ook huilen. Kortom een heel scala aan emoties komt voorbij en dat is mooi want ik heb het voor deze mensen geschreven!

Waar te koop?

Het boek is inmiddels te koop bij boek en leeswinkel het Witte Huys in Rhoon en ook in Brielle bij boekhandel Hoofdstuk Een. Zaak is dat er nog meer winkels bij komen natuurlijk. Uiteraard is het boek ook altijd verkrijgbaar via deze website, echter ik wil nog meer mensen proberen te bereiken en helpen dus is het zaak om ook in de winkels te komen liggen. Als piepkleine onervaren en onbekende uitgever niet eens een makkelijke taak hoor, want niet alle boekhandels staan open voor nieuwe en vooral nog onbekende schrijfsters/schrijvers… Maar er zijn een heleboel winkels en ik ga gewoon lekker door. Net zoals ik door ga met heel veel reuring maken op Social media zoals Facebook, Twitter, Linkedin en Google+, ik Twitter me suf maar merk dat het wel werkt 🙂

Sneeuwbal

Door veel Social media in te zetten merk ik dat ik langzaam maar zeker in andere doelgroepen/netwerken binnendruppel en dat is écht heel fijn. Want dan bereik ik nieuwe mensen en bijna iedereen kent helaas wel iemand die wat hulp bij haar of zijn rouwverwerking kan gebruiken of staat er machteloos naast en weet niet wat te doen? Dus vraag ik al mijn volgers en lezers om mijn berichten vooral te delen binnen jullie eigen netwerk.

En wat doe ik? Ik blijf lekker doorgaan met Social Media, winkels afgaan en natuurlijk ook bloggen over mijn leven en nu ook de ervaringen van een beginnende onervaren schrijfster…

Liefs Henriëtte

De moeite waard om dit artikel te delen? Doen!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Email naar een vriend

Recente overige artikelen...

henriette

henriette

Henriëtte aan de Wiel, schrijfster van het boek En hij zei; “dag, meisje”, het waargebeurde verhaal over afscheid nemen van je geliefde die heen ging en hoe zij haar leven weer opgepakt heeft.

Reageer!

Don`t copy text!
Scroll naar top