Dag meisje… reacties op het boek

Mag ik dit met jullie delen want ik ben eigenlijk zo trots!

Mijn boek En hij zei Dag, meisje… is nu 3 weken uit en ik heb inmiddels zoveel mooie en hartverwarmende reacties mogen ontvangen. Voor een ieder die het nog niet kent, het is een boek over rouwverwerking, mijn persoonlijke ervaring en mijn zoektocht naar een nieuw begin. Ik heb mijn boek En hij zei Dag, meisje… uit het hart geschreven om hen die in rouw zijn te helpen op hun zoektocht maar ook voor hun naasten die graag willen helpen maar niet weten hoe. Uiteraard kan de hulpverlener/coach ook veel met het boek want ze lezen uit eerste hand hoe iemand zich voelt die in diepe rouw is.

Dag meisje

 

Onderstaand enkele reacties op Dag meisje:

“Ik heb je boek achter elkaar uitgelezen. Veel gehuild maar ik ben wel weer een stap verder in mijn verdriet en acceptatie. Dank je wel dat je mij weer hoop en steun hebt gegeven. Ik zie mijn pad weer voor me liggen en ik ga hem lopen!”

“Lieve Henriette, Je boek heb ik in één stuk uitgelezen. Bijzonder en mooi om jouw proces te mogen volgen. Ik kan niet anders zeggen dat je een sterke en positieve mindset hebt. Ongelooflijk hoe jij jouw dingen aanpakt en je richt op de toekomst er van uitgaande er het beste van te maken.”

“Ik herken zoveel dingen. De eerste keer een lange autorit, de lange avonden alleen op de bank. De kreten van je mag me altijd bellen, je bent altijd welkom. Ik kon er niks mee.” “Iedereen zou jou boek moeten lezen!”

“Ik lees het boek Dag meisje… van Henriette Aan de Wiel een aanrader voor iedereen die met wat voor vorm van verlies te maken heeft. Het geeft inzicht, troost en een leidraad.”

“Henriette, je verhaal zal vele lotgenoten tot steun zijn en weer hoop geven. Je bent dankbaar voor al het moois wat je nog mag beleven, dat lees ik uit je verhaal. Het is frappant dat wij pas na een zwaar verlies beseffen waar het leven om draait….om liefde en gezondheid en verder niets. En door anderen te helpen, help je jezelf. Je geeft een geschenk en krijgt het veelvoudig terug. Wanneer je dankbaar bent voor dat wat je nog allemaal hebt of bent, dan houdt je van een negatieve ervaring toch een positieve zingeving in je leven over.”

“Ik heb je boek gekocht en wat ben ik er van opgeknapt en wat een herkenning!”

“Ik ben je boek aan het lezen en het raakt me enorm!!! Hoewel ik recent geen dierbaar persoon verloren ben, heb ik wel een heel moeilijk jaar achter de rug. Een jaar waarin ik dacht afscheid te moeten nemen van mijn werk, mijn huwelijk en een zeer dierbaar persoon. Dit zijn weliswaar allemaal verliezen aan het leven en niet aan de dood, maar het is toch zo herkenbaar wat je schrijft…”

“De precieze woorden die mij kippenvel geven en ook zeker heel veel herkenning in dingen van de rouw. Prachtig om jouw kracht en vooral de positiviteit die jij eruit haalt in alles. Een droevig verhaal, maar heel mooi verwoord met af en toe wat humor. Ik heb het met een traan en een lach gelezen en raad aan ieder die het niet gelezen heeft toch te lezen, want het is echt de moeite waard.”

“Wat heb jij op een ongelooflijke mooie adembenemende manier dit boek geschreven. En vooral met ongelooflijk veel respect voor alle mensen om je heen.”

“Ik neem de boodschap van harte mee om elk moment te vieren en te leven in het nu, niet te veel uitstellen voor later. Geniet nu van de dingen die er zijn.”

“Ik heb mijn vriendin verteld dat ze het boek onmiddellijk moest lezen. Omdat Henriëtte daarin ook vertelt hoe geweldig blij ze is met Ron haar nieuwe liefde, en hoe dat kan bestaan naast elkaar. Dat is een van de dingen die je als weduwnaar of weduwe enorm moeilijk vindt. Het verraad aan je voormalige partner, zo voelt dat. En zij legt dat op een ongelooflijk lieve manier uit dat het helemaal niet zo gevoeld hoeft te worden dat je andere keuzes kunt maken. Ik vind het fascinerend, een mooi boek wat heel veel mensen hulp kan geven.”

Ik ben ongelooflijk blij met al die lieve en mooie reacties en het is voor een schrijfster natuurlijk super wanneer haar lezers reageren op het boek en hun verhaal willen vertellen. Dus heb je die behoefte ben je van harte welkom met je reactie.

Veel liefs Henriëtte

 

 

De moeite waard om dit artikel te delen? Doen!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Email naar een vriend

Recente overige artikelen...

Een uitvaart regelen, hoe gaat dat eigenlijk?
Je ziet het aankomen of het overvalt je plotseling –...
Hoe snel moet je iemand begraven of cremeren?
Een van de eerste dingen die we als uitvaartbegeleider vastleggen...
‘Ik weet niet hoe het hoort’
Regelmatig krijg ik bij families opmerkingen te horen als: ‘ik...
henriette

henriette

Henriëtte aan de Wiel, schrijfster van het boek En hij zei; “dag, meisje”, het waargebeurde verhaal over afscheid nemen van je geliefde die heen ging en hoe zij haar leven weer opgepakt heeft.

Reageer!

Don`t copy text!
Scroll naar top