Super lieve en deskundige begeleiding. Weet waarover ze het heeft.
Een aanrader voor een ieder die in zo’n verdrietige periode terecht komt.

Elly

Hartelijk Henriette aan de Wiel voor de perfect georganiseerde persoonlijke uitvaart. Dit is een hele troost voor ons als familie geweest.

Freek

Lieve Henriette, ontzettend bedankt voor jou hulp, ideeën, initiatief en warme knuffels in voorbereiding en tijdens het afscheid van mijn vader.

Ik heb het super fijn ervaren dat ons contact open, laagdrempelig en eerlijk is. Je denkt mee qua uitvoering, mogelijkheden en kosten wat ook belangrijk was voor ons.

Ons idee over dit afscheid was denk ik weer wat anders dan 'normaal', maar dat maakte niet uit voor jou en je ging ermee aan de slag.... met precies het juiste ritueel als resultaat.

Dank je wel, hele dikke knuffel van ons allemaal X

Leontien

Wat heerlijk dat ik in een moeilijke tijd, waarin niks gepland/geregeld was ; op Henriëtte kon rekenen.

Samen zijn we tot mooie plannen gekomen , omdat zij de tijd nam tijdens het 1e bezoek en écht belangstellend was. Dit heeft het tot een waardig, respectvol afscheid gemaakt met een persoonlijke inslag.

Fijn dat iedereen het passend vond en " gezellig" intiem. Sommigen zeiden dat ze het zelf ook zo wilden...wat ik dan weer een mooi en vreemd compliment vond. Bijzonder dat het op deze manier steun en troost gaf aan iedereen.

Henriëtte bedankt voor het meedenken en vooral uitvoeren van alles.

Hilly

Toen wij te horen kregen dat mijn vader niet lang te leven meer had is mijn moeder gaan zoeken naar verschillende uitvaartdiensten. Toen ik de offerte uitging printen had het qua uiterlijk al een mooie vormgeving en toen nog de warme en hartelijke woorden die Henriette zo mooi had neergezet in haar tekst. Het voelde al gelijk goed.

En toen de tijd sneller daar kwam dan wij hadden verwacht kwam Henriette al spoedig naar ons toe voor steun en begeleiding. ze kwam niet binnen als iemand van de uitvaartdienst maar als een vriendin met alle warmte en hartelijkheid en met een lach en traan hebben we die avond kennis gemaakt. Het afscheid van ons vader is naar wens verlopen en we kregen nog veel complimenten dat de uitvaart mooi en waardig is verlopen. Het bloemstuk wat Nicolle van pure & Trust had gemaakt was ook zo mooi en de vetplantjes waren ook zo speciaal wat ze niet kon weten. We hebben er nog verschillende foto's van gemaakt!

Mijn Jongste dochter vond Henriette ook zo lief en had nog een leuke grappige kleurplaat gemaakt voor haar en die bosbloemen heb je dik verdiend.

we zijn nu 3 weken verder en het fijne gevoel van jou die je ons gaf zit nog vers in ons geheugen.


Lieve Henriette Erg bedankt voor alles.

Ynske

Laatst een vriendin afscheid genomen.

Ales was super geregeld en alles kon en mocht ook. Helemaal top!

Maarten

Nogmaals ontzettend bedankt voor alles. We weten dat het je werk is, maar dan nog.

Het is precies geweest zoals we in gedachten hadden. Ondanks het verdriet was het zeer ontspannen.

Sonja

Henriette, wat jij hebt gedaan is misschien wel je werk, maar voor ons heel bijzonder. Zoals jij vanaf het eerste gesprek met ons omging was heel fijn. Over de dood praten is niet makkelijk, zeker niet als je zelf degene bent waar het over gaat. Maar je hebt dit prachtig gedaan.

Ook op de dag zelf liep alles helemaal volgens plan. Je hebt alles onder controle. Tijdens je slotwoord, wat je ook perfect bracht, had je mooie woorden.

Mede dankzij jouw begeleiding is dit een onvergetelijke viering van het leven van … geworden. Dank hiervoor.

Marijn

Vorige week vond de uitvaart van mijn vader plaats. Wat was ik blij met Henriëtte. Zij is niet alleen professioneel, maar tegelijkertijd empathisch. Op zo'n moment is dat precies waar je behoefte aan hebt.

De uitvaart is uitstekend verlopen.

Sonja

Lieve Henriette, we kennen elkaar natuurlijk al langer en door ons, al was het sporadisch, contact in het dorp en jouw persoonlijke ervaringen met rouw en verdriet was het mij snel duidelijk dat jij de aangewezen persoon was om ons te begeleiden in het afscheid van onze geliefde vader.

Dankbaar zijn wij dat je ons door deze afgelopen week hebt geleid en begeleid. Rustig en empatisch, altijd de juiste toon vindend.

Bedankt voor je knuffels en je warmte en dat je ons het afscheid dat onze vader zo duidelijk voor ons had beschreven hebt kunnen geven.

Ellen

We hebben meerdere malen met Henriëtte en haar team samengewerkt. Keer op keer is het fijn te ervaren hoe Henriëtte de familie maximaal ontzorgt en tegelijkertijd bereikbaar is voor ons als leverancier. Hierdoor kun je samen de afscheidsdienst een extra bijzonder tintje geven.

Jolanda en Jörgen

Bij het afscheid van mijn man zijn wij op een zeer professionele wijze bijgestaan door Merlijn. Wij voelden dat zij liefde en gevoel voor haar werk had. Zij begreep ons verdriet en hielp ons met de moeilijke beslissingen die wij moesten maken. Wij konden alles met haar bespreken en zij gaf duidelijk aan wat de mogelijkheden van onze wensen waren. Ook de financiële kant werd precies berekend en werd ook niet overschreden. Wij zijn haar zeer dankbaar voor de hulp die zij ons heeft geboden. Bij haar laatste bezoek aan ons, voelden wij dat wij afscheid namen van een vriendin die ons door de moeilijke periode heen geholpen heeft. Nogmaals bedankt Merlijn

Sjaan

Lieve Henriette,
Dit is de tweede keer dat je me bij staat bij een overlijden.
Jij geeft warmte aandacht, begeleiding, een eerlijke mening en denkt mee.
Dus voor mij geen moeilijke keuze, om jou te vragen, jij weet wat je doet en doet dat dan erg goed.
Veel lof gehoord van familie en vrienden, hoe jij de afscheidsdienst waardig begeleide [ook het moment van stilte werd erg gewaardeerd].
Dankjewel Henriette

Dikke knuffel Loes

Dank je wel

Liefdevol, doelgericht en een groot inlevingsvermogen. Dat vind je bij Henriette van Cirkel van Afscheid. Met de intentie het allermooiste afscheid te organiseren, zet zij zich voor meer dan 100% in om dit te bereiken. Het werd ook een prachtig, klein, lief en hartverwarmend afscheid van mijn moeder. Wat is het heerlijk om te vertrouwen op iemand die zoveel ervaring heeft en alles voor je regelt.
Henriette, heel erg bedankt!

Groetjes,
Tine

Henriette heeft de uitvaart van onze moeder naar volle tevredenheid geleid.
In de voorgesprekken was er ruimte voor ieders wensen en inbreng. Ook hebben we daarbij geen haast ervaren wat we bij het organiseren van een eerdere uitvaart wel hadden meegemaakt.
Henriette heeft oog voor detail voor de aankleding van de uitvaart enerzijds en het emotionele deel anderzijds, waardoor we op de dag zelf alle rust ervoeren voor het afscheid van onze moeder. Het is een prachtig afscheid geworden.

Veel dank Henriette, voor het bijstaan van ons gezin in deze verdrietige periode.

Giesje en Utie Wouters
Don`t copy text!
Scroll naar boven