de-kwartel-terras
Strandpaviljoen De Kwartel ​
Strand Zuid 7 2583 ZZ Den Haag

Strandpaviljoen De Kwartel

Het strand, de zee, de wind en de duinen: het heeft iets magisch. De vredige omgeving rondom De Kwartel is een mooi decor voor een waardige uitvaart en een mooi afscheid van uw overleden dierbare. Het paviljoen ligt achter het bijzondere duingebied op het Zuiderstrand van Den Haag.

Bepaalde delen van De Kwartel kunt u afhuren voor een besloten gezelschap: uw privacy wordt zo gewaarborgd en volledig gerespecteerd. Samen creëren we de juiste sfeer en zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt.

vreedehuis den haag
Elisabeth Vreedehuis
Riouwstraat 1 2585 GP Den Haag

Elisabeth Vreedehuis

Dit mooie statige pand ligt in de Archipelbuurt in Den Haag. Het biedt verschillende mogelijkheden voor een passende afscheidsbijeenkomst. De aula op de begane grond is geheel naar wens in te richten. In de serre kunt u bijvoorbeeld terecht voor een intieme bijeenkomst of de condoleance achteraf.

Kerkzaal_Houtrustkerk
Houtrustkerk
Houtrustweg 1 (hoek Beeklaan 535) 2566 GJ Den Haag

Houtrustkerk

Dit enigszins verstopte kerkje in Den Haag biedt een mooie ambiance. De kerkzaal is naar eigen idee in te richten en biedt plaats aan maximaal 200 personen. Maar een intiemere setting voor een kleiner gezelschap creëren is ook mogelijk. Kerkelijke en niet-kerkelijke bijeenkomsten zijn van harte welkom.

Meer_en_Bosch
Taverne Meer & Bosch
Heliotrooplaan 5 2555 MA Den Haag

Taverne Meer & Bosch

Een zeer geschikte locatie voor de condoleance na een afscheidsbijeenkomst. De taverne ligt in een oud Haags park tussen eeuwenoude bomen, niet ver van de crematoria yardenhuis Ockenburgh en Haagse Duinen en begraafplaats Westduin. In de apart gelegen Wagenschuur heeft u alle privacy. U kunt zelfs overwegen hier de gehele afscheidsbijeenkomst te houden, met of zonder uw dierbare overledene erbij.

Kloosterkerk
Kloosterkerk
Lange Voorhout 4
2514 ED Den Haag

Kloosterkerk

De Kloosterkerk is een monument en een gebouw met een verhaal, uniek gelegen in het centrum van Den Haag, op loopafstand van het Binnenhof. In de kerkzaal kunt u terecht voor een afscheid voor een groep belangstellenden tot 750 personen. De Apostelkapel heeft een intiemer karakter en biedt plaats aan maximaal 50 personen. Wat betreft het vormgeven van het afscheid biedt de kerk veel flexibiliteit.

Landgoed_Te_Werve
Landgoed Te Werve
Van Vredenburchweg 101
2283 TC Rijswijk

Landgoed Te Werve

Midden tussen de stedelijke bebouwing van Den Haag en Rijswijk ligt een stukje verborgen groen. Een landgoed van 26 hectare met vossen, fazanten en konijnen, Landgoed Te Werve. Het landhuis beschikt over diverse ruimtes op de begane grond die geschikt zijn voor een afscheidsceremonie en condoleance in stijl. Geschikt voor kleine en grote groepen tot 200 personen.  Van mei tot en met september is er ook een buitenlocatie gecreëerd.  Deze locatie heeft een flex-tent met heaters en een zonnige terras geschikt voor een afscheid en condoleance van 50-200 personen.

Don`t copy text!
Scroll naar top