Het Kasteel van Rhoon

De mogelijkheden in Het Kasteel van Rhoon zijn legio. Zo kun je er onder meer terecht voor een mooi afscheid, de condoleance en/of de receptie achteraf.

De prachtige, authentieke kasteelzalen zorgen voor de passende ambiance en het restaurant voor de juiste catering.

Landhuis de Oliphant, Rotterdam

Het landhuis dateert uit 1592 en is destijds gebouwd als een statige herenboerderij, met een toren en een aantal opkamers. Door de klassieke uitstraling van binnen en buiten is deze locatie zeer geschikt als afscheidslocatie. Landhuis De Oliphant heeft een karakteristieke indeling met sfeervolle zalen en authentieke kamers verdeeld over drie etages. Je kunt zelf een zaal of kamer kiezen en deze geheel naar je wensen indelen. Wil je graag naar buiten, dan kun je gebruikmaken van de prachtige Franse tuin met zonnig terras en uitzicht op het Zuiderpark. Je kunt hier terecht met een intiem gezelschap of met een groep tot 175 mensen.

SS Rotterdam

Een icoon in Rotterdam, een maritieme locatie, hotel, restaurant en toeristische attractie in één; een unieke en inspirerende locatie om een afscheid te houden. Het ss Rotterdam is een goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid.

Het Heerenhuys, Rotterdam

Het Heerenhuys is een monumentale villa, gebouwd omstreeks 1800 met diverse vertrekken. Deze vertrekken hebben elk een eigentijds interieur en styling.

De Parkzaal is de grootste ruimte. De Salon is zeer geschikt als dinerruimte of voor kleinere recepties. Omdat de ruimte voor de Salon een apart vertrek is met een bar, worden uw gasten hier ontvangen. Uiteraard kunnen de vertrekken ook samengetrokken worden tot een ruimte.
Het Heerenhuys ligt op een van de mooiste locaties van Rotterdam. Met uitzicht op de majestueuze Euromast is Het Heerenhuys gelegen in het mooiste park van Rotterdam.

Laurenskerk Rotterdam

De Laurenskerk is een bijzonder veelzijdige locatie, die veel mogelijkheden biedt om het afscheid tot een mooie herinnering te maken.

Grote Kerk te Vlaardingen

Een prachtige kerk,  in z’n huidige vorm dateert hij van 1744. De kerk is een ruime lichte plaats met een heel eigen sfeer en een goede akoestiek. Een prachtige kerk voor een groots afscheid.

Lommerrijk

Lommerrijk is een inspirerende locatie welke zich uitstekend leent voor een waardig afscheid aan de Bergse plas.

Een bijzondere afscheidsceremonie kan op de locatie worden georganiseerd, maar je kunt er
ook terecht voor een condoleance. Ontvangst van uw gasten met koffie, thee of verse jus d’orange en luxe belegde broodjes. Een aangeklede borrel of (walking) diner/ buffet behoort ook tot de mogelijkheden.

Wereldmuseum Rotterdam

De dr. Elie van Rijckevorselzaal: De zaal bevindt zich op de vierde verdieping van het museum en biedt een prachtig uitzicht over de Maas en de Erasmusbrug. De ruimte is zeer geschikt voor ontvangsten en recepties. De zaal beschikt over een beamer en scherm.

De Balzaal: De voormalige Balzaal van prins Hendrik met kroonluchters, de originele gouden ornamenten, het zes meter hoge plafond en de houten vloer zijn een prachtige achtergrond voor elk evenement. De ruimte is voorzien van alle faciliteiten op het gebied van geluid, beeld en licht. Door middel van ledspots kan de Balzaal in alle denkbare kleurcombinaties worden uitgelicht. De zaal kan naar eigen wens worden ingericht en aangekleed.

IDRW – Restaurant In Den Rustwat

IDRW huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam; de herberg stamt uit 1597 en heeft inmiddels een geschiedenis van maar liefst 400 jaar culinair genieten achter de rug. Lag de uitspanning destijds nog boven aan de Honingerdijk, in 1959 werd het pand verplaatst naar de huidige plek, naast Trompenburg Tuinen & Arboretum.

Wil je een afscheidsceremonie midden in het groen, op een magische locatie, die intiem en sfeervol is, maar wel in stad? Restaurant IDRW is de uitgelezen plek.

St Joris Doele

De St Joris Doele in Schiedam, waar heden en verleden prachtig samensmelten, heeft de juiste sfeer voor een intiem afscheid.

Het pand beschikt over drie heel verschillende en in grootte variërende ruimtes, die alle drie volledig tot uw beschikking staan. Daarnaast beschikken zij ook over een zeer prettige binnentuin.

Cafe Restaurant Courzand

Met twee zalen van verschillend formaat, een prachtige bar en een zonnig terras zijn er vele mogelijkheden voor het gebruik van het café restaurant. Courzand biedt hun gasten een beleving van Art Deco-allure in het authentieke en rauwe Heijplaat.

Restaurant de Tuin van de Vier Windstreken

De Tuin is vanwege haar waanzinnige ligging één van de mooiste plekjes in Rotterdam. Aan de rand van het prachtige Kralingse Bos en direct gelegen aan de minstens zo mooie Kralingse Plas. Gevestigd in een statig herenhuis uit 1867.

Bij Restaurant De Tuin kun je zalen huren die geschikt zijn voor allerlei aangelegenheden. Bij De Tuin verhuren wij zalen op maat! De ruimtes zijn geschikt voor gezelschappen van 20 personen tot maximaal 250 personen.

The Boathouse Kralingen

Het evenementencomplex bestaat uit een begane grond, tussenverdieping en bovenverdieping en is beschikbaar voor evenementen. Vanuit alle verdiepingen is er door de volledig glazen pui een sprookjesachtig uitzicht over de Kralingse Plas en het Kralingse Bos. De ruimtes kunnen door deze opzet eenvoudig in delen gebruikt worden.

Het Koetshuis

Het bijzondere pand heeft een heel eigen karakter en zowel binnen als buiten een sfeervolle uitstraling. Het prachtige terras biedt extra mogelijkheden. Allemaal ingrediënten om van het afscheid of de condoleance iets speciaals te maken.

Het Koetshuis zorgt ervoor dat je op gepaste wijze je dierbare kunt herinneren en/of gedenken.

Boompjes

Boompjes evenementen locatie ligt direct aan de Maas, tussen de Erasmusbrug en Willemsbrug in. Een geschikte locatie voor een evenement zoals een uitvaart waarbij jullie het ultieme Rotterdam gevoel zullen ervaren. 

Zalmhuis

Op een schitterend plekje aan de voet van de Van Brienenoordbrug biedt het Zalmhuis een onmetelijk uitzicht over IJssel en Maas. De typische art-nouveau bouw, de uitstekende aansluitingen op het snelwegennet en de bijzonder ruime parkeerfaciliteiten hebben al voor landelijke aandacht gezorgd.

Het condoleren van nabestaanden na een overlijden kan in het Zalmhuis in een persoonlijke informele sfeer. Na de uitvaart samen zijn met familie en vrienden op een sfeervolle locatie. Voor elk budget kunnen zij een persoonlijke condoleance voor je verzorgen.  

’t Manneke

Monumentale boerderij ‘t Manneke is gelegen tussen Delft, Rotterdam en Zoetermeer. U kunt bij hen terecht van 10 tot 250 personen in een van de zalen. Een prachtig pand die herinnert aan het boerenverleden met zijn eigen sfeer.

Don`t copy text!
Scroll naar boven