Lancering boek “Dag meisje” nog 6 dagen te gaan…

dag meisje

Vandaag is het nog 6 dagen voor mijn boek uitkomt, of liever gezegd voordat mijn droom uitkomt. Hoe druk ik er ook mee ben, het is en blijft deels onwerkelijk. Herkennen jullie dat? Dat je iets héél graag wilt, er lang aan gewerkt hebt en wanneer het moment dan daar is leef je deels in een roes. Ik vergelijk het maar met een huwelijksdag, ook daar gaat een deel in een roes aan je voorbij.  Maar dat wil ik niet! Ik wil op en top genieten, ik wil voelen, ervaren en 100% genieten van deze bijzondere dag en het moment. 

Het is allemaal enorm spannend en er komt een heleboel bij kijken om een boek uit te geven. Mijn boek Dag meisje, is ontstaan uit mijn blogs die ik schreef na het overlijden van mijn eerste man. Ik beschreef in mijn blogs hoe ik me voelde, waar ik als nieuwbakken weduwe tegenaan liep of wanneer ik het gewoon even niet meer zag zitten. Rouw is namelijk heel hard werken en voor je gevoel zit er geen schot in, geen vooruitgang of enige progressie. Vanuit die blogs is het boek En hij zei: “dag, meisje…” ontstaan en nu liggen de boeken hier in huis in dozen te wachten op hun lezers… Ik ben ze gisteren gaan halen en ik kan jullie vertellen, dat is wel een momentje hoor. Heel bijzonder! Hoe cool, hoe gaaf! En wat zal ik de komende dagen nog vaak die dozen open maken, de boeken bekijken, er foto’s van maken maar vooral in stilte verwonderd zijn.

Waarom ik dit avontuur ben aangegaan? Mijn grote droom en ook mijn missie is om andere rouwende personen, maar ook hun naasten, te helpen in hun rouwproces. Om ze een steuntje in de rug te kunnen bieden, wat houvast wanneer dat nodig is en wat herkenning om te bevestigen dat ze niet gek geworden zijn…

dag meisje

 

Om als voorbeeld te dienen dat je na een enorm verlies en verdriet op een dag toch weer kunt lachen en gelukkig kunt zijn. Dat is mijn missie, naast mijn andere missie om van de Dag van de Rouw op 12 juni a.s. ook een groot succes van te maken!

Wat komt er allemaal bij kijken?

Er komt heel veel bij kijken om een boek uit te geven en dan heb ik het niet eens over het schrijven van het boek zelf. Zodra het boek gereed is ga je een ISBN nummer aanvragen. Dat ISBN nummer wilde ik ook als barcode achterop het boek hebben dus die heb ik om laten zetten in een barcode. Verder is het natuurlijk noodzakelijk om er veel publiciteit aan te geven. Ik ben dan ook ontzettend druk met reuring maken op bijvoorbeeld Facebook op mijn pagina’s https://www.facebook.com/HenrietteadWiel  of https://www.facebook.com/UitvaartdienstenCvA/. Ik twitter me drie slagen in de rondte en probeer op deze manier veel mensen te bereiken in de hoop dat mensen het gaan delen binnen hun eigen kring. En ik ben enorm dankbaar voor alle mensen die het inderdaad delen binnen hun eigen netwerk.

Kortom, mijn dagen zijn behoorlijk gevuld met social media, besprekingen met de ceremoniemeester van die dag Kristel, en communicatie adviseur Corrie, bespreking met de drukkerij, mijn vormgever Ernest die niet alleen de omslag van mijn boek heeft gemaakt maar ook twee geweldige banners, het bijhouden van het draaiboek, de financiën, de gastenlijst, de perslijst, afspraken met de locatie en de eigenaar van de boekenwinkel, hapjes en drankjes voor die dag en alles wat er bij een boek uitgeven komt kijken. En dat is best veel zoals je kunt lezen, maar wat is het leuk en spannend allemaal!

Nog 6 dagen te gaan… ik kijk er heel erg naar uit!

dag meisje

Liefs Henriette

PS: je kunt het boek al bestellen via deze website, dan zorgen we ervoor dat het boek 12 juni a.s. op de post gaat!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De moeite waard om dit artikel te delen? Doen!

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on twitter
Deel op Twitter
Share on linkedin
Deel op Linkdin
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel via WhatsApp
Share on email
Email naar een vriend

Recente overige artikelen...

henriette

henriette

Henriëtte aan de Wiel, schrijfster van het boek En hij zei; “dag, meisje”, het waargebeurde verhaal over afscheid nemen van je geliefde die heen ging en hoe zij haar leven weer opgepakt heeft.

Reageer!

Don`t copy text!
Scroll naar top