Leef je leven – Wishlist methode

Leef je leven in het NU! Je weet als geen ander dat het leven zomaar ineens afgelopen kan zijn en hoe lullig het ook is, jij bent er nog! Jouw leven is nog niet beëindigd ook al voelt het wellicht wel zo voor je. En ik weet 100% zeker dat jouw overleden geliefde niets anders wilt dan dat jij nog iets van je leven gaat maken!

Bedenk eens hoe je leven eruit zou mogen zien wanneer  je je diepste dromen uit zou mogen laten komen. Wellicht zijn het dromen van vroeger, toen je nog kind was of op latere leeftijd maar waar nooit iets van gekomen is door allerlei omstandigheden. Hoe kun je je leven nu, zoals het nu is, gaan leven zoals je ooit had gedroomd? En dan heb ik het  natuurlijk niet over je innige wens om je geliefde weer terug op aarde te hebben maar bedenk eens hoe je nieuwe leven wat je nu in je schoot geworpen kreeg, vorm kunt gaan geven.

Heb je een droom? Een wens, een visioen, een doel of een passie hoe je iets altijd had gewild in je leven? Kun je die droom omschrijven, specifiek en helder maken? Hoe zou je die droom zoals we hem voor het gemak maar noemen kunnen bereiken? Welke obstakels en beren zie je nog voor je op de weg er naartoe? Om die droom te kunnen bereiken moet je hem gaan visualiseren met jezelf in de hoofdrol. Zie hoe je de droom leeft, hoe je hem ademt en ondergaat. Doe dat iedere dag een aantal keer. Zie je zelf verder dan de huidige omstandigheden en hoe je jezelf nu voelt. Zie dat je alle obstakels hebt overwonnen, uit de weg hebt gekregen en hoe je sterker geworden bent. Wanneer je voor jezelf kunt visualiseren dat je alle obstakels uit de weg hebt gewerkt dan zul je deze obstakels ook echt overwinnen!

Wacht niet met het helder krijgen en visualiseren van deze droom. Begin daar vandaag nog mee. Maak hem duidelijk en helder. Maak een wishlist, een lijst met alle details en hoe de droom en alles eromheen eruit zou moeten zien. Beschrijf het in je wishlist en plak het op een plaats waar je vaak en veel komt. Bedenk mooie affirmaties die sterk zijn en in het nu en herhaal die een aantal keren per dag. Kom met je gat van de bank af en kom in actie! De droom komt natuurlijk niet aanbellen, je moet er wel iets voor gaan doen!

Kleed je zoals je je zou willen kleden, draag de kleding die je goed doen. Waarin je het gevoel krijgt dat je een $1.000.000,00 dollar outfit draagt! Spreek / praat zoals je zou willen praten en loop op een manier alsof je je droom al hebt bereikt. Rechte rug, kin omhoog en vol waardigheid want je bent het waard! Je hebt je droom voor je gevoel al bereikt!

Oefen dit iedere dag, opnieuw en opnieuw, leer iedere dag, ga boeken lezen, ga seminars en trainingen volgen die je helpen je doel te bereiken, omring jezelf met mensen die hun doelen al bereikt hebben. En mensen die ervoor gaan! Laat de negatieve mensen weg uit je leven, de mensen die je klein willen maken en houden.

Gedraag je alsof je je doel al bereikt hebt en je zult zien hij komt steeds dichterbij. Zie hem helder en specifiek voor ogen en hou hem voor ogen. Net zolang tot het moment daar is dat je hem daadwerkelijk bereikt. Wanneer je leven gaat worden zoals je droom, dan zal je droom niet langer een droom zijn maar een daadwerkelijk realistisch iets in je leven, je nieuwe leven en je nieuwe jij. Je hebt het allemaal in je, ga ervoor!

De moeite waard om dit artikel te delen? Doen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest
Deel via WhatsApp
Email naar een vriend

Recente overige artikelen...

henriette

henriette

Henriëtte aan de Wiel, bevlogen uitvaartondernemer en schrijfster van het boek En hij zei; “dag, meisje”, het waargebeurde verhaal over afscheid nemen van je geliefde die heen ging en hoe zij haar leven weer opgepakt heeft.

Reageer!

Don`t copy text!
Scroll naar boven