Samenwerkingen & partners die vanuit dezelfde passie werken

Pure & Trust AfscheidsBloemen – Nicolle den Braver

Nicolle den Braver van Pure & Trust is mijn vaste bloemiste wanneer het gaat om bijzondere afscheidsstukken. 

Nicolle den Braver is gespecialiseerd in Afscheidsbloemen met een persoonlijke vertaling. Nicolle kan ook bij je thuis langskomen om je specifieke wensen goed in beeld te brengen. Het is ook mogelijk om persoonlijke items of natuurlijke materialen te laten verwerken.

Een bijzonder en persoonlijk afscheidsboeket kun je altijd van haar verwachten.  
Prijs is op aanvraag omdat het maatwerk is en dus uniek.

Facebookpagina:www.facebook.com/PureenTrust

Uitvaart Dienstencentrum Delft, Ray en Cynthia van Raavens

De verzorging en vervoer geven wij graag in de kundige handen van onze collega’s van het Uitvaart Diensten Centrum. Zij werken volgens een vast protocol, waarin kwaliteit en empathie hun eerste aandacht heeft. Zij begrijpen dat het erg moeilijk is als nabestaanden om de zorg van een dierbare uit handen te geven. Tijdens de verzorging betrekken zij de nabestaanden indien gewenst, en geven zo mogelijk een toelichting bij alle handelingen.  Ook is het voor nabestaanden mogelijk ons te assisteren tijdens de laatste verzorging. Thanatopraxie (lichte balseming) en reconstructieve cosmetica behoren ook tot de mogelijkheden.

Het Uitvaart Diensten Centrum beschikt over professioneel ingerichte wagens die voor overledenen transport geschikt zijn.

Daglief Rouwdrukwerk – Muriël

Muriël van Daglief Rouwdrukwerk (Rotterdam) is voor ons de perfecte partner als het gaat om persoonlijke ontwerpen van rouwkaarten, bidprentjes, dankbetuigingen en meer. De service is zeer persoonlijk en snel. Via de online ontwerptool kun je eenvoudig bestaande ontwerpen aanpassen of een eigen ontwerp maken. Een eigen tekst met of zonder foto via de mail aanleveren kan ook, dan maakt Muriël van Daglief een persoonlijk voorstel.

Daglief is zeven dagen per week bereikbaar en dat is ontzettend fijn voor hulp bij het ontwerpen, fotobewerkingen of andere vragen over de mogelijkheden voor rouwdrukwerk.

Als u op zondag tot en met vrijdag bestelt, heeft u de rouwkaarten de volgende dag (vóór 12.00 uur is een optie, behalve op zaterdag) in huis. Zelfs in het weekend kunt u rouwkaarten bestellen.

Neem alvast een kijkje op https://daglief.nl/rouwkaarten

Straver Mobility

Straver Mobility is onze specialist in rouwvervoer. Zij verzorgen al meer dan 50 jaar vervoer rond uitvaarten. 

Het wagenpark van Straver Mobility bestaat uit diverse rouw- en volgauto’s in verschillende kleuren en uitvoeringen. Het aanbod aan rouwvervoer reikt echter verder. Door hun landelijk netwerk is er, naast hun eigen wagenpark, een veelzijdig aanbod mogelijk.

Wij laten je graag het uitgebreide wagenpark van Straver zien. Boekingen gaan via Cirkel van Afscheid. 

Moments of memory fotografie - Marjo Dekker

Afscheid nemen van iemand van wie je houdt is zwaar. Het is een emotionele tijd en vaak beleef je de uitvaart in een roes. Foto’s kunnen je helpen om te herinneren en opnieuw te beleven.

Het is een beeldverhaal waarin het afscheid van de overledene centraal staat en herinneringen en sfeer vastgelegd worden. Marjo bespreekt vooraf je wensen.

Foto’s geven troost en steun en geven een mogelijkheid om met anderen je verdriet en het gemis te delen, bijvoorbeeld met mensen of familie die niet bij het afscheid konden zijn of met jonge kinderen. Vaak zegt men: “Gelukkig hebben we de foto’s nog.”

Er is veel mogelijk omtrent afscheidsfotografie. Voor een eerste indruk kun je kijken op de website van Moments of memory fotografie.

GoRocket - videograaf | livestream | etc.

GoRocket is opgericht door Timo van den Berg met behulp van zijn team. Zij zijn een jong en enthousiast productie bedrijf. 

GoRocket richt zich op het professioneel verzorgen van livestreams, videoproducties, fotografie en nog veel meer.  Naast professionele livestreams, leveren zij je ook een prachtige video herinnering om voor altijd te koesteren en terug te kijken.

In verband met de privacy van onze families, kunnen wij geen voorbeelden laten zien. 
Prijs op aanvraag.

GoRocket -Timo van den Berg – 06 – 142 636 04

Luizter

De zoektocht naar woorden bij een afscheid is altijd moeilijk. Nog moelijker kan het zijn om deze woorden uit te spreken. Een Luizterverhaal kan je hierbij helpen. Het geeft precies weer wat je belangrijk vindt en over wil brengen. Met de juiste woorden, de mooiste muziek en het diepste gevoel.

Een Luizterverhaal is een variant op de traditionele levensloop. In de Muzikale Levensloop ‘vieren we het leven’ door herinneringen te vertellen en te bezingen.
Een troostcadeau voor alle aanwezigen.
Prijs is op aanvraag.

Luizter bestaat uit Jolanda, Jörgen en hun team.

Jolanda: 06-53888242
Jörgen: 06-14662155

Stephanie Beijnes - Verlies & verder

Bij verlies van een dierbare vraagt het verdriet aandacht. Het verdriet is de achterkant van dezelfde medaille, de liefde die je had en houdt voor iemand. Maar die pijn kan ook een impact hebben op andere gebieden in je leven. Dán zou persoonlijke begeleiding je kunnen helpen naar rust en perspectief.

Verlies en verder – Elektroweg 11-z – 3051NB Rotterdam

www.verliesenverder.nl

 

Don`t copy text!
Scroll naar boven