UITVAARTWENSEN GESPREK

Wellicht heb je de behoefte om na te denken over je eigen uitvaart of die van je naaste. Dit kun je doen met je partner en/of met je familie. Maar je kunt er ook voor kiezen om het met een van ons te bespreken.

Het vastleggen van je uitvaartwensen geeft rust, het neemt veel vragen weg en zorgen uit handen. Plus, nabestaanden ervaren het als een ‘cadeautje’ wanneer de uitvaartwensen al uitgewerkt zijn.

Doordat we je wensen vastleggen, hou je de regie tot het laatste moment in eigen handen. Tijdens ons gesprek luisteren wij naar je behoeftes en adviseren wij je over diverse mogelijkheden.  Dit onder het motto “niets moet, alles kan en niets is te gek”.   

Ook voor eventuele tradities en/of geloof,  is er ruimte. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen wij samen tot een mooi en passend afscheid.

Wij werken je wensen uit in een concept uitvaartwensen document, met een kostenindicatie gebaseerd op de datum waarop we je wensen bespreken.  Zo heb je meteen een richtlijn wat je uitvaart naar wens zoals zou kosten. 

Om de zoveel tijd, zullen wij contact met je opnemen om te horen of er wijzigingen zijn in je uitvaartwensen. Uiteraard kun je die zelf ook aanbrengen in je eigen document. 

Kosten

De kosten van dit uitvaartwensen gesprek, inclusief documentatie en contactmomenten, bedragen € 195,-

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken of een afspraak maken, dan kan je ons telefonisch benaderen of een berichtje sturen.

Don`t copy text!
Scroll naar top