UITVAARTWENSENGESPREK

Of dit nu op korte termijn of op lange termijn is, wellicht heeft u de behoefte om na te denken over uw uitvaart of die van uw naaste.

Misschien doet u dit liever met uw partner of met uw familie. Maar mocht dat moeilijk zijn, dan is er de mogelijkheid om dit met ons te bespreken. Het bespreken en vastleggen van uitvaartwensen geeft rust. Het neemt bij u en uw nabestaanden veel vragen weg en zorgen uit handen.

Nabestaanden ervaren het als een ‘cadeautje’ wanneer u uw uitvaartwensen al uitgewerkt heeft. Wij komen graag bij u langs om in alle rust en veiligheid over dit onderwerp te praten.

Samen leggen wij de wensen vast. Zo houdt u de regie tot het laatste moment en vindt het afscheid volgens uw wensen plaats. Tijdens ons gesprek luisteren wij naar uw behoeftes en adviseren wij u over alle mogelijkheden.  Dit onder het motto “niets moet, alles kan en niets is te gek”.  Onze benadering is altijd persoonlijk.

Ook voor eventuele tradities van u en uw dierbaren is er ruimte. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen wij samen tot een mooi en passend afscheid. Wij werken uw wensen uit in een concept uitvaartwensendocument, met bijbehorend kostenplaatje.  En bespreken dit ook met u.

Iedere twee jaar zullen wij contact met u opnemen om te horen of er wijzigingen zijn in uw uitvaartwensen.

Kosten

De kosten van dit uitvaartwensengesprek, met documentatie en iedere twee jaar een contactmoment, bedragen € 195,-

Don`t copy text!
Scroll naar top