UITVAARTWENSEN GESPREK

Wellicht heb je de behoefte om na te denken over je eigen uitvaart of die van je naaste? Dit kun je doen met je partner en/of met je familie. Maar je kunt er ook voor kiezen om het (daarnaast) met mij te bespreken. Ik kan je helpen bij je vraagstukken en je vervolgens diverse ideeën aandragen.

Uit ervaring is gebleken dat het vastleggen van je uitvaartwensen een zekere rust geeft. Naast dat het vragen uit de weg helpt, kan het ook zorgen uit handen nemen. En mocht het ineens zover zijn, dan is het héél fijn voor je nabestaanden wanneer je wensen duidelijk zijn én op papier staan. Dan weten ze de juiste keuzes te maken.

Doordat we je wensen vastleggen, hou je de regie tot het laatste moment in eigen handen. Tijdens ons gesprek luister ik naar je behoeftes en adviseer ik je over diverse mogelijkheden.  Dit onder het motto “niets moet, alles kan en niets is te gek”.  Ook voor eventuele tradities en/of geloof,  is er ruimte. Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen, komen wij samen tot een mooi en passend afscheid. Je wensen worden vervolgens uitgewerkt in een concept uitvaartwensen document, met een kostenindicatie gebaseerd op de datum waarop we je wensen bespreken.  Zo heb je meteen een richtlijn wat je uitvaart naar wens vandaag de dag zoal zou kosten. Uiteraard zullen er prijswijzigingen zijn in de loop van de jaren. 

Desgewenst zullen we om de zoveel tijd contact met elkaar opnemen om te bespreken of er wijzigingen in je wensen zijn.  Uiteraard kun je die zelf ook aanbrengen in je eigen document. Fijn ook wanneer je een naam en adressenlijst hebt voor de uitnodigingen en kennisgevingen. 

Beloning!

Laat je je uitvaartwensen vastleggen door Cirkel van Afscheid? Dan ben je automatisch en vrijblijvend lid van onze club “Goed geregeld”. En… krijg je een certificaat met 250,00 euro korting op je uitvaart wanneer je die door Cirkel van Afscheid laat organiseren!!!

Wil je eerst vrijblijvend kennismaken of meteen een afspraak maken? Dan zie ik graag je telefoontje of je berichtje tegemoet. 

Don`t copy text!
Scroll naar boven