Henriëtte aan de Wiel - Geeve
regio Rotterdam - Rijnmond

Het verhaal van Henriëtte aan de Wiel - Geeve en het verhaal van Cirkel van afscheid

“The journey from a thousand miles begins with a single step”.

Deze uitspraak is voor mij altijd heel belangrijk geweest. Een quote die moed en vertrouwen geeft. Iedere keer weer opnieuw. Dat is ook wat mij geleid heeft in de periode van het plotselinge overlijden van mijn echtgenoot toen ik 45 jaar oud was. Vanuit dit enorme verdriet heb ik de sterkte en de kracht gevonden om iets moois te bouwen en om anderen te helpen. Dat is begonnen met het schrijven van mijn boek over rouwverwerking met als missie anderen te helpen in hun verdriet en verwerking. En nu uitgemond in mijn bedrijf Cirkel van Afscheid. En dat is wat ik doe met Cirkel van Afscheid. Ik help mijn klanten bij de eerste stapjes in het verwerken van het verdriet.

Ik ben Henriette aan de Wiel en eigenaar/oprichtster van bedrijf Cirkel van Afscheid (Rotterdam-Rijnmond). Een zondagskind met de ultieme ambitie om licht te brengen, ondanks alles wat me heeft gevormd in het leven. Alles wat ik wilde in het leven, is me eigenlijk wel gelukt, daar ben ik dankbaar voor. Ik heb veel onderzocht en ondernomen en ik ben nu waar ik wil zijn in mijn vak als uitvaartondernemer(verzorger). Alles wat ik heb geleerd en ervaren in dit leven, komt hier bij dit vak samen.

Ik ben een flexibele, enthousiaste en gevoelige vrouw die goed kan luisteren. Humor en eerlijkheid typeren mij, maar ook ongeduld. Ik word blij van mooie dingen zoals mooie vormgeving, elegantie en design. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en dierenleed raakt mij diep in mijn hart. Ik kan er erg boos en verdrietig om worden als ik hoor hoe slecht dieren soms behandeld worden. Ik ben getrouwd met mijn inspirator: Ron aan de Wiel. Ron is mijn maatje en mijn spiegel. Hij houdt me aan de grond als ik in mijn tomeloze enthousiasme alle kanten op wil gaan. Samen hebben 5 kinderen plus aanhang en 4 kleinkinderen. We vormen een gezellige bende met veel drukte en spel en huisdieren.

Vanuit Cirkel van Afscheid is mijn diepe wens om een overledene nog éen keer in het licht te zetten. Ik verzorg een afscheid die geheel in het teken staat van de overledene en zijn of haar familie. Uit het verdriet en de rouw wil ik iets moois tot stand brengen en nalaten. Een afscheid dat geen 1.000 in een dozijn is, maar een afscheid op maat en met liefde samengesteld. Een afscheid waar kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat.

Hoe doe ik dat? Ik ontzorg mijn klanten van het begin tot het einde. Mijn klanten ervaren dat ik rust breng. Ik neem ze stap voor stap mee in dit moeilijke proces. Ik help ze bij het maken van diverse keuzes zoals het zoeken naar de juiste kaart, de juiste woorden op de kaart, de muziek die in het hart raakt. Ik zet mijn creativiteit in om naar boven te halen om wie het gaat. Ik wil dat ook graag weten want alleen dan kan ik het verschil maken voor deze persoon. Niets is voor mij onmogelijk. Het onmogelijke mogelijk maken, daar word ik gelukkig van. Ik werk samen met een team van betrokken en kundige leveranciers. Als alle wensen samen komen en ik daar betekenis aan kan geven, geeft mij dat enorme voldoening. Ik los de puzzel op. Ik zorg dat alle naasten terug kunnen kijken op een dag van afscheid nemen waar er ook zeker ruimte is voor licht. Omdat je maar éen keer afscheid kunt nemen.

Wat mijn klanten zeggen: “Eerlijk en open contact” “Henriette komt niet binnen als een uitvaartondernemer, maar als een mens, een vriendin die je komt helpen met een lach en een traan”. “Ontspannen”. “professioneel en empathisch”. “Je geeft warmte, aandacht en je denkt mee”. “Groot inlevingsvermogen”. “Oog voor detail”.

M: 06 34018107

E: Henriette@cirkelvanafscheid.nl

Merlijn Berkhout - Schippers
regio Haaglanden

In 2006 overleed mijn opa en ik was onder de indruk van de uitvaartbegeleider die mijn opa’s uitvaart regelde. Respectvol, vriendelijk, een rots in de branding. ‘Wat mooi als je dan kan’ heb ik toen gedacht.

Ik vind het bijzonder om families te begeleiden en samen vorm te geven aan een persoonlijke en passende uitvaart. En die rots in de branding, die wil ik ook graag zijn voor ‘mijn families’.

Uitvaarten begeleiden in ons bedrijf Cirkel van Afscheid is echt passend bij wie ik ben en hoe ik wil werken. Mijn motto: iedereen verdient een waardig afscheid.

Ik ontmoet u graag.

T: 06 174 927 76

E: Merlijn@cirkelvanafscheid.nl

Don`t copy text!
Scroll naar top