Henriëtte aan de Wiel - Geeve
oprichter van Cirkel van Afscheid

Het verhaal van Henriëtte aan de Wiel - Geeve en het verhaal van Cirkel van afscheid

“The journey from a thousand miles begins with a single step”.

Deze uitspraak is voor mij altijd heel belangrijk geweest. Een quote die moed en vertrouwen geeft. Iedere keer weer opnieuw. Dat is ook wat mij geleid heeft in de periode van het plotselinge overlijden van mijn echtgenoot toen ik 45 was. Vanuit dit enorme verdriet heb ik de kracht gevonden om door te gaan, iets moois te bouwen én om anderen te helpen. Dat is begonnen met het schrijven van mijn boek over rouwverwerking met als missie anderen te helpen in hun verdriet en verwerking. En nu inmiddels al jaren uitgemond in mijn bedrijf Cirkel van Afscheid, uitvaartverzorging en ritueelbegeleiding vanuit het hart.

Ik ben Henriëtte aan de Wiel – Geeve en eigenaar/oprichtster van bedrijf Cirkel van Afscheid (Rotterdam-Rijnmond & Voorne Putten). Ik voel mij vaak een zondagskind met de ultieme ambitie om licht te brengen en te verspreiden ondanks alles wat me heeft gevormd in het leven. Alles wat ik (écht) wilde in het leven, is me eigenlijk wel gelukt, daar ben ik meer dan dankbaar voor. Ik heb in mijn werkzame leven veel onderzocht en ondernomen, maar ik ben nu waar ik wil zijn in mijn vak als uitvaartondernemer. Alles wat ik heb geleerd en ervaren in dit leven, komt hier bij dit vak samen.

Ik ben een flexibele, enthousiaste en gevoelige vrouw die goed kan luisteren. Humor en eerlijkheid typeren mij, maar ook ongeduld. Ik word blij van mooie dingen zoals mooie vormgeving, elegantie en design. Ik kan slecht tegen onrechtvaardigheid en dierenleed raakt mij diep in mijn hart. Ik kan er erg boos en verdrietig om worden als ik hoor hoe slecht dieren soms behandeld worden. Ik ben getrouwd met mijn inspirator: Ron aan de Wiel. Ron is mijn maatje en mijn spiegel. Hij houdt me aan de grond als ik in mijn tomeloze enthousiasme alle kanten op wil gaan. Samen hebben 5 kinderen plus aanhang en 4 kleinkinderen. We vormen een gezellige bende met veel drukte en spel en huisdieren.

Vanuit Cirkel van Afscheid is mijn diepe wens om je dierbare overledene nog éen keer in het licht te zetten. Ik verzorg een afscheid die geheel in het teken staat van de overledene en zijn of haar familie. Uit het verdriet en de rouw wil ik iets moois tot stand brengen en nalaten. Een afscheid dat geen 1.000 in een dozijn is, maar altijd persoonlijk maatwerk met & uit liefde samengesteld. Een afscheid waar kwaliteit altijd boven kwantiteit gaat.

Hoe doe ik dat? Ik ontzorg mijn klanten/families van het begin tot het einde. Mijn klanten ervaren dat ik rust breng. Ik neem ze stap voor stap mee in dit moeilijke proces. Ik help ze bij het maken van diverse keuzes zoals het zoeken naar de juiste kaart, de juiste woorden op de kaart, de muziek die in het hart raakt. Ik zet mijn creativiteit in om naar boven te halen om wie het gaat. Ik wil dat ook graag weten want alleen dan kan ik het verschil maken voor deze persoon. Niets is voor mij onmogelijk. Het onmogelijke mogelijk maken, daar word ik gelukkig van. Ik werk samen met een team van betrokken en kundige leveranciers. Als alle wensen samen komen en ik daar betekenis aan kan geven, geeft mij dat enorme voldoening. Ik los de puzzel op. Ik zorg dat alle naasten terug kunnen kijken op een dag van afscheid nemen waar er ook zeker ruimte is voor licht. Omdat je maar éen keer afscheid kunt nemen.

Wat mijn klanten zeggen: “Eerlijk en open contact” “Henriette komt niet binnen als een uitvaartondernemer, maar als een mens, een vriendin die je komt helpen met een lach en een traan”. “Ontspannen”. “professioneel en empathisch”. “Je geeft warmte, aandacht en je denkt mee”. “Groot inlevingsvermogen”. “Oog voor detail”.

Waarom kiezen voor Cirkel van Afscheid?

Met mijn ervaring, professionaliteit en rust help ik jullie in de week van het afscheid. Ik weet waar de prioriteiten liggen, ik hou de regie, de financiën en de rode draad in de gaten. Dit alles om jullie in alle rust en vertrouwen afscheid te laten nemen. Je kunt maar één keer afscheid nemen en dat moet dan ook meteen goed!

M: 06 34018107

 

E: Henriette@cirkelvanafscheid.nl

Don`t copy text!
Scroll naar boven